Danskproducerat 🇩🇰 Grundligt testad och väldokumenterad dansk produkt 🇩🇰 - Leverans 1-2 dagar
framsida / Safe2Touch

Safe2Touch

Hvilken hånddesinfektion virker?

Covid-19 har været den altoverskyggende negative oplevelse i 2020 og har fortsat sit tag i verden, selvom kalenderen nu skriver 2021. Det er en hård omgang og det kan være svært at finde det positive ved at gennemleve en verdensomspændende epidemi. Bekæmpelsen af virusset har dog hjulpet med at sætte fokus på nogle ting, som vi kan gøre bedre og få en positiv effekt af også efter Covid-19 er overvundet. En af dem er vores håndhygiejne og hvordan hånddesinfektion kan bidrage til vores generelle sundhedsniveau - Men hvilken håndsprit virker egentlig?


Vælg hånddesinfektion som du vælger motion  

Der er selvfølgelig nogle helt gængse ting, der skal være i orden for at en hånddesinfektion kan være effektiv. Her taler vi blandt andet om den kemiske sammensætning af produktet. Det kommer vi tilbage til. For når det handler om at finde en hånddesinfektion, der virker, så gælder det samme råd, som når du skal vælge motionsform. 


Når du skal vælge om du vil løbe, svømme eller styrketræne er det selvfølgelig værd at kigge på, hvad der har den største indvirkning på kroppen i forhold til dine målsætninger. Men den bedste og mest effektive motionsform vil altid være den, som du faktisk kan udføre, ikke kun i dag og imorgen, men kontinuerligt over en lang periode. 


Det er samme gælder for håndhygiejne og hånddesinfektion. Der er mange måder at komme af med de uønskede mikroorganismer, man får på hænderne i løbet af en dag, men den bedste og mest effektive løsning er den, man kan vedligeholde kontinuerligt. 


Nem, bekvem og skånsom hånddesinfektion

Når du skal finde den hånddesinfektion, der virker for dig er der primært to parametre, du bør kigge på: Bekvemmelighed og skånsomhed. 

Den hånddesinfektion du vælger skal være en, som du bekvemt kan inkorporere i din hverdag. Kan du have den med dig rundt? Er den nem at opbevare? Er den praktisk at påføre?
Den skal også være skånsom, for eller stopper du hurtigt med at bruge den, når dine hænder tørrer ud og bliver irriterede, fordi du har valgt en løsning, der er alt for krads. 


For at sikre førstnævnte parameter kan du med fordel kigge på, hvilke størrelser der er tilgængelige. 50 ml er en god mobil størrelse til tasken og inderlommen, mens 200 ml og opefter er en gode til mere stationær brug, for eksempel til fast placering på arbejdspladsen, toilettet, køkkenet og lignende.   


For at sikre det andet parameter og at dine hænder ikke giver afkald på deres velvære for at blive bakteriefrie, bør du undgå alle produkter, der ikke indeholder glycerin. Glycerin er nemlig en vigtig ingrediens, når det handler om at tilføre fugt til de sårbare hænder. Derudover bør du også vælge et produkt, der ikke er baseret på alkohol, som også er med til at udtørre og give allergiske reaktioner. 


Sådan finder du hånddesinfektionen, der virker for dig

At finde den hånddesinfektion, der virker for dig er lige dele en faglig som individuel beslutning. Der er nogle ting der bare skal være på plads for at en hånddesinfektion kan være effektiv rent kemisk. Dertil kommer de ting du selv skal tage stilling til for at sikre, at du får hånddesinfektionen inkorporeret i dine daglige rutiner. Herunder finder du en liste over alle de ting, du skal være opmærksom på, så du kan træffe det rigtige valg og sikre en god håndhygiejne både i dag, i morgen og i fremtiden: 


 • Den skal være testet, godkendt er certificeret. Du kan blandt andet kigge efter følgende standarder: EN1500, EN14476, EN13727  
 • Den skal være nem at have med i hverdagen og skal derfor både komme i størrelser, der kan transporteres og størrelser der kan stå faste steder
 • Den skal være nem at påføre
 • Den skal indeholde glycerin, så dine hænder ikke tørrer ud
 • Den skal helst ikke være alkoholbaseret, da det både kan udtørre og fremkalde allergiske reaktioner 
 • Den skal være dermatologisk testet og uparfumeret for at undgå svie og allergiske reaktioner 

Handdesinfektion mot handalkohol

                                       

Safe2Touch kommer på marknaden med en banbrytande produkt som dödar coronavirus med en beprövad effekt. Produkten är skonsam mot händerna samtidigt som den har många fördelar jämfört med handdesinfektionsmedel. 

I en artikel skriven av TV2 framhävs att det har gjorts inte mindre än 160 förfrågningar om handalkohol, varav de flesta handlar om människor som har intagit produkten, och resten har fått den i ögonen. Ett rekordantal förfrågningar handlar tyvärr om barn. 

Safe2Touch är säkrare, mjukare och effektivare

Safe2Touch handdesinfektionsmedel innehåller vatten (som bärare), aktiv substans (bakteriedödande) och glycerin (för att mjuka upp huden). I ett dermatologiskt test dygnet runt passerar Safe2Touch där alkoholbaserade produkter inte gör det. 

Alkoholhaltiga ämnen är explosiva och brandfarliga var de än förvaras. Det har funnits flera exempel på brandskador och dödsfall. Detta kommer inte att hända med Safe2Touch, eftersom produkten är vattenbaserad och därför inte brandfarlig. 

En annan sak man ofta hör om att gnugga alkohol är att det avfuktar / avfetter händerna, vilket ger torr hud och därmed också hudeksem. När du använder Safe2Touch avfettas inte händerna, vilket innebär att det inte är nödvändigt att använda handkräm.

Professor och specialist i dermatologi Jørgen Serup: Det är klanderligt när myndigheterna ihärdigt använder den danska befolkningen för att använda alkohol när det finns andra alternativ som fungerar bättre.

Läs Jørgen Serups uttalanden: 
Klicka här för att läsa på BT
Klicka här för att läsa på JyllandsPosten

Fördelar med att använda Safe2Touch:

 • Safe2Touch tar bort 99,99% av coronavirus.
 • Alkoholfri och testad enligt europeiska standarder har en stor effekt mot bakterier och virus visats.
 • Safe2Touch är skonsamt mot huden och kan användas på obestämd tid för daglig hygien - helt utan obehagliga hudproblem.
 • Produkten innehåller glycerin som tar hand om och återfuktar huden.
 • Safe2Touch luktar inte av alkohol, eftersom det inte är alkoholbaserat utan är en vattenbaserad biocidprodukt som är naturligt luktfri.
 • För hudens skull är Safe2Touch doftfri (Ingen risk för allergisk reaktion)
 • Dokumenterad effekt enligt europeiska standarder för ackrediterade oberoende laboratorier: EN 1500, EN 13727, EN 14476, Dermatologiskt testad

                                      

 

Safe2Touch säkerhetsdatablad - klicka här

 

Källa: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-07-17-usaedvanligt-mange-danskere-drikker-haandsprit