Forside / Certificeringer

AllergyCertified

Som nogen af de eneste kan vi stolt præsentere at Safe2Touch har fået lov til at bruge AllergyCertified logoet! Det betyder at vores recept og dokumentation er gennemtjekket på vores vandbaserede hånddesinfektion og anses som hudvenlig. En dejlig nyhed for de kære hænder der hver dag desinficeres for coronavirus.

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Safe2Touch's produkter er blevet gennemgået hos AllergyCertified af en toksikolog, som har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. AllergyCertified skriver på deres hjemmeside, at de har stramme krav til de oplysninger, de får fra producenterne. AllergyCertified certificere produkter over hele verden, for at hjælpe dig til at vælge hudvenlige produkter. Når du derfor ser AllergyCertified-logoet på Safe2Touch's produkter, kan du være sikker på at der mindst mulig risiko for allergi.Når du ser AllergyCertified kan du være sikker på at:
  • Lavest mulig risiko for allergi. En erfaren toksikolog har vurderet produktet for allergi
  • Stikprøvekontrol foretages af eksternt laboratorium
  • Hver enkelt ingrediens er vurderet individuelt, med udgangspunkt i koncentrationen i produktet
  • Produktet indeholder ikke stoffer med mistanke om hormonforstyrrende effekter. En erfaren toksikolog har vurderet produktet for hormonforstyrrende stoffer.
Læs mere hos AllergyCertified

Allergy Certified

Vegan Certified