Personvernregler

Kunde- & og personvernregler

Vi overfører ikke dine personopplysninger til andre. De blir kun registrert i vårt kunderegister.

For at du skal kunne inngå avtale med CleanSolve ApS, trenger vi følgende opplysinger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-postadresse

Vi registrerer og overfører personopplysningene dine med det formål å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos CleanSolve ApS og lagres i opptil fem år, og deretter blir de slettet.

Direktøren og de ansatte i CleanSolve ApS har tilgang til registrerte opplysninger om deg.

Dataansvarlig er CleanSolve ApS.

Vi lagrer og overfører ikke kundeopplysninger kryptert.

I tillegg samarbeider vi med en rekke andre selskaper som lagrer og behandler data. Bedriftene behandler opplysningene utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Vi samarbeider bare med databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Som registrert hos  CleanSolve ApS har du alltid rett til å fremme en innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Hvis du mener at opplysningene er unøyaktige, har du rett til å få dem korrigert. I noen tilfeller har vi plikt til å slette dine personopplysninger dersom du ber om det. Det kan f.eks. være hvis opplysningene dine ikke lenger er nødvendige for formålet som vi skulle bruke dem til. Du kan også kontakte oss hvis du mener at personopplysningene dine blir behandlet i strid med lovgivningen.   Disse rettighetene har du i henhold til Persondataloven (dansk), og henvendelser i den forbindelse rettes til: info@CleanSolve.dk.

Informasjonskapsler
På https://safe2touch.dk/ brukes informasjonskapsler med formål om å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra datamaskinen din, se veiledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Loggstatistikk
Vi bruker en loggstatistikk på https://safe2touch.dk/, som betyr at et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi en statistisk oversikt over hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden besøket avsluttes, m.m.

Loggstatistikken brukes bare med det formål å optimalisere CleanSolve ApSs hjemmeside.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 

CleanSolve ApS
Mønten 7.
6000 Kolding
Telefon: +4576600000
Email: info@safe2touch.dk