Gratis levering over 150 DKK - Danskproduceret 🇩🇰 Gennemtestet og veldokumenteret dansk produkt 🇩🇰 - Levering 1-2 dage - Gratis levering over 150 DKK
Forside / Safe2Touch / Hånddesinfektion vs Håndsprit

Hånddesinfektion vs Håndsprit

                               

Safe2Touch kommer på markedet med et banebrydende produkt, der med dokumenteret effekt slår coronavirus ihjel. Produktet er skånsomt for hænderne samtidig med at det har en lang række fordele, hvis man sammenligner med håndsprit. 

I en artikel skrevet af TV2, bliver det belyst at der har været intet mindre end 160 henvendelser omkring håndsprit, hvor af de fleste drejer sig om folk som har indtaget produktet, og de resterende har fået det i øjnene. Rekordmange af henvendelserne drejer sig ulykkeligvis om børn. 

Safe2Touch er mere sikkert, skånsomt og effektivt

Safe2Touch hånddesinfektion indeholder vand (som bæremedie), aktivt stof (bakteriedræbende) og glycerin (for at blødgøre huden). I en 24-timers dermatologisk test, består Safe2Touch hvor alkoholbaseret produkter ikke gør. 

Spritholdige midler er eksplosions- og brandfarlige hvor end de bliver opbevaret. Der har været flere eksempler på brandskader og dødsulykker. Dette vil ikke ske med Safe2Touch, da produktet er vandbaseret og altså ikke brandfarligt. 

En anden ting man ofte hører omkring håndsprit, er at det affugter/affedter hænderne, som giver tør hud og derved også hudeksem. Ved brug af Safe2Touch, bliver hænderne ikke affedtet, hvilket betyder at brugen af håndcreme ikke er nødvendig.

Professor og speciallæge i dermatologi Jørgen Serup: Det er kritisabelt, når myndighederne vedholdende sætter den danske befolkning til at bruge håndsprit, når der er andre muligheder, der virker bedre.

Læs Jørgen Serups udtalelser : 
Tryk her for at læse hos BT
Tryk her for at læse hos JyllandsPosten

Fordele ved brug af Safe2Touch:

  • Safe2Touch fjerner 99.99% af coronavirus.
  • Alkoholfri, og der er ved testning udført efter europæiske standarder påvist stor effekt over for bakterier og vira.
  • Safe2Touch er skånsom over for huden og kan benyttes ubegrænset til daglig håndhygiejne – helt uden ubehagelige hudgener.
  • Produktet indeholder glycerin som plejer og fugter huden.
  • Safe2Touch lugter ikke af sprit, da det ikke er spritbaseret, men er et vandbaseret biocidholdigt produkt, som er naturligt lugtfrit.
  • Af hensyn til huden er Safe2Touch parfumefri (Ingen risiko for allergisk reaktion)
  • Dokumenteret effekt efter europæiske standarder af akkrediterede uafhængige laboratorier: EN 1500, EN 13727, EN 14476, Dermatologisk testet

                                      

 

Safe2Touch sikkerhedsdatablad - klik her

 

Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-07-17-usaedvanligt-mange-danskere-drikker-haandsprit

2 kommentare

okt. 15, 2020 • Sendt af Safe2Touch

Hej Bo!

Tusind tak for din kommentar.

Det kan godt benyttes i en alm dispenser. Safe2touch er stadig tyndtflydende selvom det indeholder glycerin, så det kan ikke sammenlignes med gel.

Mvh
Alexander
Safe2Touch

okt. 15, 2020 • Sendt af Bo Mouritsen

Hej med Jer.
Vi har spritstandere i Kulturhuset. Kan se, at I har glycerin i Jeres produkt. Kan vi så bruge Jeres produkt, eller er det at sammenligne med Gel sprit? Det kræver nemlig nogle andre doseringshoveder.
Vh. Bo

Skriv en kommentar